SpacerSalon

Vsebina na tej spletni strani zahteva novejšo različico programa Adobe Flash Player - Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Spacer

DARILNI BONI
Darilni boni so odlična izbira, s katerimi lahko obdarite svoje najdražje in jim s tem podarite čudovite trenutke v našem salonu, kjer jih bomo razvajali in se potrudili, da se bodo počutili nebeško.

Da bi razveselili vaše najdražje, prijatelje, starše, sorodnike ob različnih priložnostih ali praznovanjih, jim lahko kupite darilni bon za različne vrste razvajanja v kozmetičnem salonu Jasmina.

Ponudba naših celotnih storitev!
 

PROFESIONALNA NEGA ZA VAS!
Kozmetični salon Jasmina je inovativen kozmetični salon s strokovnim kadrom in prijetnim ambientom, zato se boste v kozmetičnem salonu Jasmina počutili kot prerojeni.
HAVAJSKA MASAŽA
Naše življenje postaja vse hitrejše in le redko kdaj si vzamemo čas za sprostitev, ki smo je še kako potrebni.

Zaradi vse več stresnih trenutkov, ki nam zavirajo tek življenja, vam priporočamo havajsko masažo. Izognite se vsakdanjim stresnim trenutkom in si privoščite havajsko masažo, katera deluje sproščajoče na telo in duha, v ritmu havajskega rituala. Havajska masaža je masaža celotnega telesa, pri kateri se telo osvobodi stresa, strahov in krčevite napetosti ob havajski glasbi.
Spacer
VAM BONE POŠLJEMO NA DOM?
Zavedamo se vaše bitke s časom, zato vam po vaši želji darilne bone pošljemo tudi na dom.

V primeru, da vam darilne bone pošljemo po pošti, nam vaše želje in podatke sporočite po telefonu ali nam pišite po elektronski pošti. (Plačilo po povzetju)

Kontakt kozmetičnega salona!
Spacer
Spacer
 
Kozmetični salon Jasmina | O kozmetičnem salonu | Storitve kozmetičnega salona | Darilni boni | Cenik storitev v salonu | Kontakt kozmetičnega salona
 
Spacer
SpacerSalon